Mon Codine

Nieuws

Codine zal exposeren op :

SITEM 2023 beurs (Parijs) :
28 tot 30 maart 2023,
Carrousel du Louvre - Paris,
Stand A10

Ontdek onze nieuwigheden

2 december 2015 :
Codine, winnaar van Trends Business Tour
Innovatie en Duurzaamheid Prijs
(Trends-Tendances Business Magazine)

Mini-Laser

• De sensoren van de familie LASER - MINI creëren een immaterieel gordijn schietlood werken die zij begeleiden.
• Detectie door laser gordijnen INFRA RED.
• In tegenstelling tot infrarood passieve sensoren ( PIR) en Doppler radars ,
• ze sporen aanwezig < / b> en niet een warmte- beweging of verplaatsing,
• Beiden sporen een inert object dat een menselijk lichaamsdeel ,
• de onzichtbare bewakingsgordijn kan worden ingesteld op de gewenste afmetingen te stoppen , bijvoorbeeld bij een passage we willen openlaten .
• KAN WORDEN SET VRIJE STREEK SA OPSPORING

MINI-LASER :
Detectie door laser gordijnen INFRA REDEIGENSCHAPPEN ALL IN ONE :
Compact , de MINI lasers zijn complete units detectie gedachten specifiek voor de bescherming van de werken en objecten in de aanwezigheid van Openbare

In dezelfde kleine footprint , ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor de afmetingen van bewakingsgordijnen tot 25mx25m .

• Compact MINI - LASERs zijn volledig geïntegreerde detectie-eenheden die speciaal zijn ontworpen voor de bescherming van kunstwerken en objecten in aanwezigheid van publiek

• Bij hetzelfde compacte formaat zijn ze verkrijgbaar in verschillende versies voor de afmetingen van beschermgordijnen tot 25mx25m.
MPEG4
Supereenvoudige aanpassing en gebruik: zie de presentatie Videoclip : toont de definitie van de behoefte, installatie, aanpassing met aangepast zonesnijden en gebruik, alles gewoon in 3"15!

Videoclip : is Franstalig, maar gemakkelijk te begrijpen hoe gemakkelijk en efficiënt het is, zelfs zonder te spreken!
Het doel van de Videoclip : is om een ​​preventief, onzichtbaar veiligheidsgordijn te creëren dat een vrije zone rond een te beschermen kunstwerk afdekt, terwijl de toegang tot de lichtschakelaar en de deur vrij blijft. De rest van de muur wordt beschermd
Eenvoudige configuratie via beveiligde afstandsbedieningen (2 technologieën)
Het enige dat nodig is, is een stekker of een 12V gelijkstroomvoeding
Het alarm kan een lokaal geluid zijn met een aparte voor-alarm-alarmtoon
en de mogelijkheid om een ​​optionele radio-overdracht van het alarm in de detector te laten inbouwen voor alarm- en sabotagesignalering op afstand
Met een afstandsbediening "Comfort" kunt u het geluid dempen voor configuratie, onderhoud of tijdelijke ontkoppeling voor bevoegd personeel
Er is zelfs een lokaal geheugenlampje ingebouwd, om gebeurtenissen uit het verleden te controleren die zich in de afgelopen 4 minuten zouden hebben voorgedaan.In 2016 Codine breidde de functionaliteit van de Mini Lasers en gaan veranderen !
Onderscheiden door nieuwe ergonomische bases die CI verzenden nieuwe geavanceerde detectie en bedieningsfuncties .
Het bereik is ook schaalbaar zodat elke behoudt zijn investering terwijl het hebben van een visie.Sockets kleine afmetingen zijn beschikbaar , met dezelfde kracht detectie en analyse .MINI-LASER SOCLE : (model 2015 )
laserdetectiesysteem terwijl een gordijn , waaronder : detectie , signalering met de lokale pre - alarm en alarm, het alarm transmissie aan een centrale MUSEOGARD van de familie , ingebedde programming interface ( vereist geen PC of smartphone) , de de- selectie via remote control interfaceDe " Mini Lasers " , zijn van onschatbare waarde prijs ,
soort virtuele glas , ze bieden compromisloze bescherming oplossing , aanwezigheidsdetectie (en niet alleen bewegend) biedt een maximale detecteerbaarheid rate , zelfs levenloze voorwerpen , klein van formaat , of zelfs verlaten,

De " Mini Lasers " kunnen ook graffiti of poging spray in de detectie en gordijnen detecteren niet alleen op hun lenzen


Laser Detector met kan vrij en gemakkelijk te snijden de coördinaten beschermingszones of leren ( zonder PC of netwerkverbinding is nooit verplicht!) Nog voordat een erker naast een deur , boven een verwarming of aangrenzende verkeer.
Eenvoudig met behulp van een beveiligde afstandsbediening .


Gebruikt horizontaal , kan men detectiezone en doorvoer gebieden af te bakenen .
Zonder compromissen , hetzij op de immuniteit voor vals alarm zoals langzame of snelle bewegingen , hitte, reflecties , stof of sneeuw en regen !
Bovendien is de " Mini Lasers " zijn stamper en niet Maskable door de natuur.


Kleine , discrete , zij ook voordelige zowel om te kopen en te gebruiken , ze horizontaal of verticaal kan beschermen , gordijn mode of met een volume-effect die iets de dikte afkappen door te leren !.
Al de besturingselektronica , controle , signalering (pre - alarm / alarm / geheugen / alarmteller ... ), radio communicatie en de- selectie is ingebed in " Mini Lasers " . .. gewoon wachten op slechts een 12V voeding 220V of onder 2.5W . Er zijn zelfs batterij versies !!! .Verschillende ergonomische montage methoden zijn beschikbaar, waaronder magnetische inlegzolen , bal gewrichten en robuuste esthetische en beschermkappenDe beschermkappen kan horizontaal of verticaal worden geplaatst .
Ze zijn ontworpen voor de implementatie en eenvoudig onderhoud dankzij hun modulaire ontwerpen .


Eenmaal geplaatst , zelfs in hoge muur behoeft fysiek mengen in de Mini Lasers , die op afstand kunnen worden geconfigureerd zonder bedrading ... .. en veilig !
Laserpointers zijn ingebed op de detectie veld te bekijken , verschillende configureerbare ingebouwde tools kunnen ook gewoon aan stof, de minimum detecteerbare grootte , de minimale tijd voordat detectie ( bijvoorbeeld om schadelijke en vogels filteren) filteren ....

De " Mini Lasers " zijn beschikbaar met gedifferentieerde afstandsbedieningen ( master / slave / instelling) van de verschillende technologieën voor meer veiligheid . Mini - laser zijn ontworpen voor " idiot proof" gebruik in combinatie met een optimaal niveau van beveiliging voor een maximale functionaliteit.

Ze worden opnieuw inzetbaar snel en naar believen zelfs zonder de speciale vaardigheid personeel.

Veel opgevoed 25M is verkrijgbaar in één maat .

Meer informatie