Mon Codine

Nieuws

Codine zal exposeren op :

SITEM 2023 beurs (Parijs) :
28 tot 30 maart 2023,
Carrousel du Louvre - Paris,
Stand A10

Ontdek onze nieuwigheden

2 december 2015 :
Codine, winnaar van Trends Business Tour
Innovatie en Duurzaamheid Prijs
(Trends-Tendances Business Magazine)

Invisible Laser Lichtgordijn ( actief)

De detectoren van de MINI-LASER familie creëren een virtueel scherm voor de werken die ze wensen te beschermen.
– Detectie door een laserscherm van INFRAROOD
• Dit in tegenstelling tot de passieve infrarood (IRP) en de radars met Doppler effect, • Zij detecteren dus geen beweging van warmte maar een EFFECTIEVE AANWEIZIGHEID. Dit kan een lichaamsdeel zijn maar ook een inert voorwerp – Bovendien kan men daar waar gewenst het scherm onderbreken, bijvoorbeeld bij een doorgang (deur) die men wenst vrij te houden.
* MEN KAN VRIJ ZIJN DETECTIEZONE CONFIGUREREN............ANWEIZIGHEIDSDETECTIE DOOR LASERLICHT GORDIJNEN................................AANWEZIGHEIDSDETECTIE ZELFS INERT MATERIAAL ! ..................

Ongedacht de voorwaarden van het binnendringen, wordt deze gedetecteerd ... zolang het aanwezig is!
MINI-LASER :
detectie door een INFRAROODlaser gordijn.


ALLES IN EEN SYSTEEM : de MINI-LASERs zijn compacte detectietoestellen specifiek ontworpen voor de bescherming van kunstvoorwerpen en objecten die openbaar tentoongesteld worden. In een beperkte ruimte maar met een radius van 25m X 25m.

OVERTREDING POGINGEN EN VROEGE DETECTIE :

Voor diefstal pogingen, (vrijwillig of onvrijwillig) beschadigingen of andere pogingen om kunstwerken te beschadigen zijn Laser gordijnen geschikt om Preventieve Detectie te garanteren.

Daarmee hebt u meer kans om een diefstal of beschadigen te vermijden !
MINI-LASER SOKKEL :
is een detectiesysteem dat gebruik maakt van een “alles in één” laserscherm en volgende elementen bevat: lokale signalisatie met alarm en pré-alarm, de transmissie naar alle centrales van de familie MUSEOGARD, het gebruik van een afstandsbediening niet afhankelijk van een PC of smart Phone.


TOEBEHOREN VOOR BEVESTIGING :
verschillende manieren van bevestiging zijn mogelijk voor een gemakkelijke implementering in gelijk welke situatie.

Dus naast de patella X / Y geïntegreerde magnetische schoenen of omnidirectionele sferische mogelijk alle situaties bijzonder interessant voor tijdelijke tentoonstellingen of de belichtingstijd en toneel beperkte diversiteit positionering traditioneel leggen overwinnen niet altijd gemakkelijk te bedienenBESCHERMKAPPEN: :
teneinde de MINI-LASER detectoren die op de grond geïnstalleerd zijn te beschermen werden adequate inoxkappen ontworpen. Deze kappen beschermen de detectoren tegen vandalisme en integreren zich naadloos in het decor en bieden een echte comfort tijdens het onderhoud.


GEGROEPEERDE TOEPASSINGS :
Meerdere MINI-LASERs kunnen perfect in dezelfde ruimte opgesteld worden zonder het ontstaan van interferenties.
GEBRUIK IN VERTICALE MODUS :
de detectoren kunnen naar wens zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd worden. Bijvoorbeeld voor de bescherming van een muur met kunstwerken.

GEBRUIK IN HORIZONTALE MODUS :
zij kunnen gebruikt worden zowel verticaal als horizontaal naargelang het beoogde doel. Bijvoorbeeld voor het afbakenen van de toegang van een tentoonstellingsruimte.AUTONOOM GEBRUIK :
daar waar geen stroom beschikbaar is zijn zelfladende versies beschikbaar.AANSLUITING IN POE :
naargelang het beoogde doel stellen wij eveneens MINI-LASERS ter beschikking met stroomvoeding via een eenvoudige verbinding in IP/POE.


Portfolio